Over mij en mijn blog

Hallo en welkom op mijn blog. We kennen elkaar nog niet, maar we hebben in ieder geval een ding gemeen, een voorliefde voor gevechtsporten. Ik heb niet alleen een voorliefde voor gevechtsporten, sterker nog, het is mijn passie. Al zo lang ik me kan herinneren heb ik een enorme fascinatie voor alles wat met gevechtsporten te maken heeft. Ik beoefen zelf onder andere karate, maar vind ook de vechtsporten waarbij wapens worden gebruikt erg interessant. Er zijn ontzettend veel verschillende vechtsporten waar je uit kunt kiezen. Als je niet precies weet welke keuze je moet maken, kan dit nog een hele uitdaging zijn. Elke vechtsport heeft namelijk zijn eigen specifieke kenmerken. De sport moet ook bij je passen. Moet je nog een keuze maken? Volg dan eerst wat proeflessen voordat je definitief een keuze maakt. Hoe dan ook is het beoefenen van een vechtsport goed voor de coördinatie en je algehele lichamelijk conditie.

Welke informatie vind je hier

Wil je alles weten over de wereld van vechtsporten, dan ben je van harte welkom op mijn blog. Ik wil je graag meenemen en meevoeren in mijn wereld van en mijn passie voor de vechtsport. Ik hoop dat je net zo enthousiast wordt van Martial Arts als ik. Je leest hier bijvoorbeeld alle ins en outs over de verschillende kleuren banden die er bij karate te halen zijn. Ook vertel ik meer over hoe mijn karatetrainingen, die ik in Rotterdam volg. Wil je ook meer weten over vechtsporten waarbij verschillende wapens worden gebruikt, dan zit je ook hiervoor goed op mijn blog. Ik ben zelf een enorme liefhebber van dergelijke vechtsporten en wil dit in mijn blogberichten overbrengen. In mijn vrije tijd wil ik natuurlijk ook wel eens relaxen na een drukke week. Ik doe dit graag door het spelen van slot games. Uiteraard zijn mijn favoriete slot games die met een karate thema. Ik vertel je hier precies welke games ik graag speel. Ik nodig je van harte uit om mijn blog te lezen en ook te blijven volgen. Ik doe mijn best om via deze weg het laatste nieuws over mijn passie te brengen.