Moo Tube - Taekwon-do video's


videoHier zullen we regelmatig een nieuwe video plaatsen. Heb je zelf een leuke video opname of ben je wat tegengekomen op het internet laat het ons dan weten. Wij zullen dan bekijken of we deze kunnen plaatsen. Uiteraard moet het over taekwon-do gaan. Klik hier om naar de MOO -TUBE pagina te gaan.
Op deze site kom je veel te weten over Taekwondo vereniging MOO-GUN uit Assen. Links in het hoofdmenu kun je bijvoorbeeld alles lezen over Taekwondo en de geschiedenis van de vereniging.  Ook kun je de laatste nieuwtjes volgen, foto's bekijken van toen en nu "en uiteraard van de verschillende wedstrijden" en nog veel meer leuke en handige tips.

Taekwon-do_HomeAl sinds 1970 is MOO-GUN gevestigd in Assen. De vereniging draagt de naam van de grootmeester Kwon Moo Gun niet alleen vanwege de indruk die hij heeft achtergelaten, maar ook om zijn naam hoog te houden en uit respect voor zijn harde leerzame trainingen.

Citaat van hoofdtrainer J. Uktolseja: Zijn harde training was een goede leerschool voor mij geweest wat uiteindelijk resulteerde dat de basis voor de taekwondo beoefening succes oogste.

Je kunt ook een gratis account aanmaken op moo-gun.nl. In deze link kun je lezen hoe dit werkt. Je kunt dan gebruik maken van de downloads en leuke extra's zoals bijvoorbeeld het forum en online games spelen.

Mocht je na het lezen van de verschillende items nog vragen hebben dan kun je altijd via het contactformulier bij contact in het menu per mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Volg Moo-Gun ook op Facebook

 

bondnederland
logo
wtf